WANDELEN MET ALPACA'S

Volg ons ook op Facebook: @alpacawandeling

Je kunt bij onze boerderij een wandeling boeken met onze 3 alpaca's. We nemen maximaal 6 personen per wandeling mee. Iedereen is welkom, maar we willen je vragen om de hond (als je die hebt) thuis te laten. Je kunt een eigen wandeling als groep boeken, of je inschrijven voor een van de geplande wandelingen (zie onder). We vragen €17,50 per persoon en daarmee ondersteun je onze zorgboerderij. Wanneer je met meerdere jonge kinderen uit één gezin komt maken we een speciale prijs voor je.

Je wordt ontvangen met koffie, thee of fris met wat lekkers, daarna gaan we kennis maken bij de alpaca's en zijn we ongeveer 1 à 1,5 uur aan het wandelen (afhankelijk van het weer en de energie van onze dieren). Onderweg vertellen we wat over de dieren en is er gelegenheid om met ze op de foto te gaan. Bij terugkomst belonen we de dieren met wat lekkers en drinken we nog wat. De totale activiteit duurt ongeveer 2 uur. Het wandelen is ook te boeken in combinatie met een mountainbiketocht.

Interesse? Stuur ons een mailtje: info@zorgboerderijdemarke.nl

Wandelingen worden in de zomervakantie gepland op basis van aanmeldingen


SAMENWERKING MET MTB XTRA

MTB Xtra organiseert vanaf onze boerderij mountainbiketochten voor de (speciale) jeugd. Ervaring is niet nodig en fietsen en helmen kunnen via hen geregeld worden.

Aanmelden kan via onze boerderij of via MTB Xtra: https://mtbxtra.nl/aanmelden