Brusjesmiddag

Stichting Brusjesmiddag is in 2016 ontstaan vanuit het vrijwilligersinitiatief van Esther Vliegenthart om eens per maand een lotgenotenmiddag te organiseren voor jonge mantelzorgers. Tijdens deze middag staan delen én verwend worden centraal!

Ben je een broer(tje)/zus(je) of kind van iemand met autisme, of van iemand met een andere zorgbehoefte? Dan is het soms fijn om met andere lotgenoten te praten. Meld je dan aan voor de brusjesmiddag.

Iedere maand praten we over wat ons bezig houdt. We proberen je handvatten mee te geven om steeds beter met jouw rol in jouw gezin om te gaan zonder de aandacht voor jezelf te verliezen.

Verder worden jullie verwend, maken we wat leuks of spelen we een spel! En natuurlijk kunnen jullie lekker met elkaar kletsen en ervaringen uitwisselen. De middagen zijn vooral enorm gezellig!

In de schoolvakanties proberen we er een extra leuke en lange middag van te maken!

Leeftijd: basisschool leeftijd, groep 1 tot en met 8

Kosten: €10,= per keer

Locatie: Markeweg 25 in Noord-Sleen

In maart 2017 én 2018 werd de "Brusjesmiddag" gewaardeerd met een tweede plaats bij de waarderingsprijs van Alblasserdam. In November 2020 is de brusjesmiddag verhuisd naar Noord-Sleen. We hopen hier ook weer waardevolle middagen met de kinderen door te brengen.

Heb je ook interesse om te komen? Stuur dan een mailtje naar: brusjesmiddag@gmail.com